Gedetailleerde notities over tweede spoor amersfoort

Het zal in het Tweede Spoor teneinde welke reden ook iedere keer om ons uitgebreide heroriëntatie op werk; en teneinde de stap tot werkhervatting succesvol te laten zijn is ons doortastende begeleiding en ondersteuning van omvangrijk betekenis.

Twee keertje ieder dag reis ik tussen Amersfoort en Hilversum betreffende een trein, in verband betreffende mijn de kleuterschool in Hilversum en woonplaats Amersfoort. Nou breng je zo wel aardig wat tijd door op perrons en in treinen, wat tevens hete en praktische benulën oplevert.

Na ons langdurige afwezigheid door ziekte of ander noodgedwongen verzuim, kan zijn terugkeren tot een werkvloer dikwijls geen kwestie over ‘eenvoudig de draad weer oppakken’. Werk hervatten kan zijn vervolgens nogal eens een gehele stap. Een stap waar jouw ten eerste voldoende conditie en veerkracht, (alleen)fiducie en motivatie voor benodigd hebt.

Onze coaches in Den Haag bestaan vertrouwd met de diversiteit van dit bedrijfsleven en ogen voor een persoonlijke, zorgvuldige service. Ze werken nauw betreffende je samen opdat jouw alweer energiek en gemotiveerd aan de slag kan gaan.

Wij hebben plaatsen via het hele land betreffende waaruit wij mensen en bedrijven opweg helpen betreffende re-integratie. Daar waar nodig opweg helpen we ook in de omgeving via een een plaatselijke consultant met te stellen.

Het opnieuw in kaart brengen betreffende jouw kwaliteiten via dit ontwikkelen betreffende ons loopbaanprofiel (personal branding). Daarna dit onderzoeken waar er functies bij bedrijven zijn die bij het profiel behoren (arbeidsmarkt actieplan). Het herstellen met sollicitatie en presentatie vaardigheden en dit jobhunting c.q. netwerken.

home / hrm vraagbaak tweede spoor re integratie / reintegratie verplichtingen tijdens de vakantie

Erik coacht op het gebied van de eigen ontwikkeling en de ontwikkeling van de bedrijf en zet daarbij veelal een Entrepreneur-Scan, het Business Model Canvas en Empathy map mits methodiek in.

Je hebt ons vaste coach welke daarnaast contactpersoon is wegens betrokken partijen. Xynthesis Amersfoort ondersteunt je resultaatgericht: tot een geschikte baan, in de perfecte omstreken en in de perfecte evenwicht.

Als het ook niet is gelukt teneinde ons passende baan te vinden, begeleiden we dit proces betreffende een aanvraag aangaande een WIA. Het houdt in:

Dikwijls kunnen de omstandigheid waarin jouw beland bent geraakt gepaard betreffende onzekerheid, onduidelijkheid over jouw mogen, onrust en angst voor een nieuwe onbekende toekomst.

Indien resultaat daarvan draait alles in het tweede spoor altijd teneinde een uitgebreide heroriëntatie op werk. Teneinde een stap tot werkhervatting succesvol te laten zijn, kan zijn een doortastende begeleiding en ondersteuning over betekenis.

Vernieuwing: Dit solliciteren via het net, een elevator pitch en netwerken via sociale media is gebruikelijk geworden. We blijven de ontwikkelingen op de voet volgen.

Daar waar sta je intussen, wat kun jouw met en waar wil jouw jouw alweer voor gaan inzetten? Kenmerkend een re-integratietraject Tweede Spoor kan zijn daarenboven dat dit accent nadrukkelijk verschuift met beperkingen welke in dit eerste ziektejaar mogelijk bestaan voortkomen, naar je huidige potentieel , here jouw kansen en jouw perspectieven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *